Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Proteine
- 30.8 g
- Carboidrati
- 10.5 g
- Grassi
- 20.4 g
- Grassi saturi
- 5.7 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodio
- 1064.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Asian nachos
40 min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Turmeric lime chicken skewers
1h 30 min
Thai beef salad
1h 20 min
Barbecued pork ribs
26sa 15 dk