![Banh mi pizza Banh mi pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c355ba942e1891f17db66449f99cec3e/Derivates/c4c193464e2e3d74018917324d5fe2c2534c994b.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp caster sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Pork topping
- 10 g peanut oil
- 20 g sesame oil
- 500 g pork mince
- 60 g sugar
- 10 g fish sauce
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised and cut into pieces
- 20 g soy sauce
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 2 carrots, peeled into ribbons
Assembly
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 15 g pork crackling, to serve
- semolina, to dust
- 150 g chicken liver pâté (see Tips)
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 20 slices pickled jalapeño chillies, retaining 2 tbsp of pickling liquid
- 1 fresh long red chilli, trimmed and sliced to serve
- 12 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5130.3 kJ / 1226.2 kcal
- Proteine
- 40.3 g
- Carboidrati
- 126.7 g
- Grassi
- 62.2 g
- Grassi saturi
- 17.5 g
- Fibre
- 8.6 g
- Sodio
- 1563.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Barbecued pork ribs
Nessuna valutazione
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Korean fried chicken
4小时
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Nut butter dressing
5 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Korean marinade
40 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min