Mediterrane kippenpastei
TM5 TM6

Mediterrane kippenpastei

4.2 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 70 g Kalamata olijven, ontpit
  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui, in 4 gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g bloem
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
  • 1 pak bladerdeeg (275 g)
  • 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
1612 kJ / 385 kcal
Proteine
29 g
Carboidrati
24 g
Grassi
19 g
Fibre
4.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative