Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bladerdeeg met zalm crème
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 30 g ui, in 4 gesneden
- 1 teentje knoflook
- 10 g ongezouten boter
- 50 g room, min. 30% vet
- 250 g cream cheese met kruiden
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 10 - 20 g vers geperst citroensap, naar smaak (opzionale)
- 200 g verse zalmfilet, dun, in hapklare stukken
- 150 g gerookte zalm, in hapklare stukken
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, als doreren
Citroen risotto
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g ongezouten boter, in stukken
- 10 g olijfolie
- 320 g risotto rijst (bv. Carnaroli Arborio), 10-15 min. gaartijd (zie tips)
- 40 g droge witte wijn
- 740 g water
- 2 citroenen, zeste en sap
-
1
volle tl groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3206 kJ / 763 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 62 g
- Grassi
- 45 g
- Fibre
- 2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nessuna valutazione
Fruitige saladedressing
5min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Runderpastei met bier
1h 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 dk
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 dk
Tomaat en basilicum kip quiche
1sa
Pompoenrisotto met spek
25 min