Versioni compatibili
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (opzionale)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Lamscurry
1h
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Mexicaanse kippensoep
40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min