Versioni compatibili
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (opzionale)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hong Kong rijst met worst
Nessuna valutazione
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Chili con carne
40 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Hummus van rode biet
10min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min