Sourdough Rye
TM6 TM5

Sourdough Rye

3.2 (5 valutazioni )

Ingredienti

Starter

  • 350 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    o 30 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g rye flour
  • 2 Tbsp caraway seeds
  • 3 Tbsp black treacle

Bread

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 2 tsp dried instant yeast
    o 20 g fresh yeast, crumbled
  • 115 g wholemeal flour
  • 450 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
737 kJ / 175 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
31 g
Grassi
3 g
Grassi saturi
1 g
Sodio
306 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative