Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Grassi
- 60.6 g
- Grassi saturi
- 19.9 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 1376.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Everyone's favourite chicken curry
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Curried sausages and lentils
1h
Shepherd's pie
55 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Irish stew
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min