Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Grassi
- 60.6 g
- Grassi saturi
- 19.9 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 1376.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
One pot pasta with chorizo
35 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min