Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mexican mince
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded if preferred
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 1 tbsp tomato paste
- 30 - 40 g taco seasoning
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (optional)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp pickled jalapeño chillies, drained and roughly chopped
- 150 g water
- ½ red capsicum, cut into pieces (1-2 cm)
Mashed potatoes
- 40 g tasty cheddar cheese
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp salt
- 60 g water
- 110 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g salted butter
- pickled jalapeño chillies, roughly chopped (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1878.2 kJ / 447.2 kcal
- Proteine
- 29.7 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 8.2 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodio
- 1381.3 mg
Ricette alternative
Tuna mornay
45 min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Quick chicken curry
35min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef ragu
1h 25min
Shepherd's pie
55 min
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min