Dispositivi & accessori
Sausage ragu with orecchiette
Prep. 10min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2348.2 mg
Proteine
25 g
Calorie
2450 kJ /
583.3 kcal
Grassi
37.2 g
Fibre
7.4 g
Grassi saturi
14.1 g
Carboidrati
34.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Budget friendly pasta
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Tuna mornay
45min
Beef ragu
1h 25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken and pesto risoni
35min