Dispositivi & accessori
Forelmousse
Prep. 5min
Totale 5min
20 stuks
Ingredienti
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
4 g
Calorie
257 kJ /
62 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestjes
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Hollandaisesaus
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Mousse van ham
10min
Mousse van tonijn
10min
Chocolademousse
3h 20min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min