Dispositivi & accessori
Venusschelpen op zeemanswijze
Prep. 10min
Totale 30min
4 porties
Ingredienti
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opzionale)½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Calorie
980 kJ /
235 kcal
Proteine
15.85 g
Carboidrati
9.08 g
Grassi
14.98 g
Fibre
0.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille
40min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Bevroren veenbessen margarita
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Drijvende eilandjes
40min
Amaretti van abrikoos
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min