![Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154331.jpg)
Versioni compatibili
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (opzionale)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Ricette alternative
Wonton soup
1 Std.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Asian dipping sauce
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Crab linguine
30 min