![Salmon with fennel and apple salad Salmon with fennel and apple salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65C13432-CD33-4BEB-A8B7-B9C373AED07E/Derivates/4f3698e8-a0a3-4df3-b5ef-e85a2de6314e.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Proteine
- 35 g
- Carboidrati
- 8.9 g
- Grassi
- 38.8 g
- Grassi saturi
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodio
- 1315.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Seared steak and rocket salad
20 min
Salmon niçoise salad
35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1sa 5 dk
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1j 15 menit
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 dk
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min