Dispositivi & accessori
Vegan tiramisu
Prep. 20min
Totale 3h 20min
6 portions
Ingredienti
Sponge
-
almond milk100 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
plain flour80 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
dairy free margarine90 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar80 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
Coffee syrup
-
brewed espresso coffee200 g
-
Kahlua®50 g
Vegan mascarpone
-
raw cashews300 g
-
pure maple syrup70 g
-
coconut oil120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
almond milk200 g
Assembly
-
unsweetened cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
dairy free chocolate shaved (optional)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
163.8 mg
Proteine
1.6 g
Calorie
827.8 kJ /
197 kcal
Grassi
11.1 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
23.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Viva la Vegan
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Scrambled Tofu
20min
Vegan moussaka
1h 50min
Stretchy melty cheese
20min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Tofu 'sour cream'
5min
Soy bolognese
40min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan butter
8h 5min