Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
o 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2971 kJ / 710 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 87 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 15.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Moroccan chicken and couscous
45min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chicken Provencale
1h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Beef chili with lemon feta
45min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Egg white omelette
35min