Chicken with creamy vegetable sauce

Chicken with creamy vegetable sauce

4.4 29 valutazioni
Prep. 30min
Totale 50min
4 portions

Ingredienti

  • water
    400 g
  • carrots cut in pieces
    130 g
  • celeriac cut in pieces
    60 g
  • fresh parsley leaves only
    25 g
    25 g celery leaves
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)
    600 g
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • button mushrooms cut in slices
    150 g
  • flour
    30 g
  • cream
    100 g
  • Worcestershire sauce (opzionale)
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • butter cut in pieces
    30 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 342 kcal / 1432 kJ
Proteine 39 g
Grassi 16 g
Carboidrati 10 g
Fibre 2.7 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...