
Dispositivi & accessori
Watermelon and salmon ceviche stack
Prep. 20min
Totale 25min
25 pieces
Ingredienti
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh boneless, skinless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opzionale) to serve2 - 3 drops
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
49.7 kcal /
209 kJ
Proteine
3.2 g
Grassi
2.8 g
Carboidrati
2.8 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
0.6 g
Sodio
30.4 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Spanish tapas
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda