Dispositivi & accessori
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
335 mg
Proteine
2.7 g
Calorie
451 kJ /
107 kcal
Grassi
6.5 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
7.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tuscan bean soup
40min
Warm beetroot dish
50min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Liver cake
1h 50min
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min