Dispositivi & accessori
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
335 mg
Proteine
2.7 g
Calorie
451 kJ /
107 kcal
Grassi
6.5 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
7.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Ratatouille
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Warm beetroot dish
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pumpkin and ginger soup
35min