Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (opzionale)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1292 kJ / 308 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 15 g
- Grassi saturi
- 2.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 520.8 mg
Ricette alternative
Warm cabbage dish
15 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Easter Babka
2h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Sauerkraut salad
10 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Sauerkraut soup
50min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Ukrainian borscht
35min