Versioni compatibili
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (opzionale)
-
700
g duck breast fillets, skin on
o 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
o 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
o 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Cucumber soup with prawn skewers
35 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 Std. 35 Min
Clams marinières
30 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min