Dispositivi & accessori
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Prep. 15min
Totale 35min
8 portions
Ingredienti
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
160.2 mg
Proteine
6 g
Calorie
271 kJ /
64.5 kcal
Grassi
3.4 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
1.7 g
Carboidrati
2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Flavour
105 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Scallops with pea purée
25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Asian-style mussels
30min
Romesco dip
10min
Hollandaise sauce
15min
Anise-cured salmon
14h 10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Grand Marnier® soufflé
1h
Wasabi mayonnaise
10min
Cauliflower mash
25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h