Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
TM5 TM6

Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts

3.3 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)
  • 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 10 - 12 leaves fresh mint
    o 1 tsp dried mint
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 75 g white long-grain rice
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1644 kJ / 392 kcal
Proteine
11 g
Carboidrati
33 g
Grassi
22 g
Fibre
9.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative