
Dispositivi & accessori
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Prep. 10min
Totale 1h 5min
4 portions
Ingredienti
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced1 oz
-
shoyu sauce (Japanese soy sauce)3 ½ oz
-
mirin2 oz
-
maple syrup3 ½ oz
-
fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)4
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose8 ½ oz
-
water35 oz
-
broccoli florets cut into pieces (1½ in.)12 oz
-
black sesame seeds (opzionale) toasted, to garnish
-
scallion (opzionale) thinly sliced, to garnish1
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
665.2 kcal /
2783 kJ
Proteine
39.5 g
Grassi
21.1 g
Carboidrati
74.1 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
4.9 g
Sodio
1499.6 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Mega Maple
25 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti