Versioni compatibili
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Proteine
- 516 g
- Carboidrati
- 155.1 g
- Grassi
- 191.4 g
- Grassi saturi
- 54.6 g
- Fibre
- 21.8 g
- Sodio
- 1640.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Waldorf salad
40 λεπτ.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Caprese hasselback chicken
40 λεπτ.
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min