Versioni compatibili
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Proteine
- 516 g
- Carboidrati
- 155.1 g
- Grassi
- 191.4 g
- Grassi saturi
- 54.6 g
- Fibre
- 21.8 g
- Sodio
- 1640.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h