Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
'Meatballs'
- 120 g rolled oats (see tip)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 300 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 700 g cauliflower, cut in small florets
- 100 g soya milk
- 50 g olive oil
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
Gravy
- 1 garlic clove
- 40 g onion, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 400 g water
- 200 g soy cream
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2690.5 kJ / 643.1 kcal
- Proteine
- 19.1 g
- Carboidrati
- 72 g
- Grassi
- 32.7 g
- Grassi saturi
- 4.2 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodio
- 311.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Classic Banana Bread
1h 25min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Gluten-free Bruschetta
3h
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Sumac-spiced Houmous
5min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min