Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 300 g zoete aardappel, in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak, in stukken (3 cm)
- 100 g raap, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 takjes verse tijm
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 42 g
- Grassi
- 7 g
- Grassi saturi
- 1 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodio
- 291.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Ontbijt gebak
40min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Chili van rund met citroenfeta
45min