Dispositivi & accessori
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
316 kcal /
1322 kJ
Proteine
11 g
Grassi
26 g
Carboidrati
15 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
7 g
Sodio
525 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Mindfully Mediterranean
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti