Versioni compatibili
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
o 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
o 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 62 g
- Grassi
- 58 g
- Grassi saturi
- 32 g
- Fibre
- 1 g
- Sodio
- 672 mg
Ricette alternative
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Shrimp Scampi
40 min