Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Acadian Chicken Fricot
TM6 TM5

Acadian Chicken Fricot

4.5 (8 valutazioni )

Ingredienti

Chicken Stock

  • 1 carrot, medium, peeled and quartered
  • 1 onion, medium, quartered
  • 1 stalk celery, sliced
  • 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)
  • water, to cover (not higher than max. fill mark)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste

Dumplings

  • 110 g all-purpose flour
  • 15 g baking powder
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp dried ground summer savory, to taste
  • 120 g cold water

Fricot

  • 100 g onions, quartered
  • 100 g celery, with leaves, quartered
  • 2 - 3 tsp dried ground summer savory, to taste
  • 600 g potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced
  • 250 g carrots, peeled and diced
  • 2 tsp salt, to taste
  • freshly ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2550.1 kJ / 609.5 kcal
Proteine
36.2 g
Carboidrati
64.2 g
Grassi
23.4 g
Grassi saturi
6.2 g
Fibre
9.3 g
Sodio
2536 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative