Dispositivi & accessori
Lamb sfiha
Prep. 30min
Totale 1h 20min
28 portions
Ingredienti
-
water200 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting310 g
-
salt1 ¼ tsp
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
red onion80 g
-
garlic clove1
-
Aleppo pepper (see Tips)2 tsp
-
vine-ripened tomato cut into quarters1
-
ground black pepper¼ tsp
-
lamb mince400 g
-
fresh mint leaves
-
lemon cut into cheeks, to serve1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
109.3 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
295 kJ /
70.3 kcal
Grassi
1.6 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
0.4 g
Carboidrati
8.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Shane Delia's Spice Journey
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lamb Kibbeh
1h 30min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nessuna valutazione
Apple tart
1h
Quiche Lorraine
45min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Lamingtons
1h 10min