Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
o 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
o 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (opzionale)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45 min
Chicken Cacciatore
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h