Dispositivi & accessori
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Prep. 15min
Totale 35min
2 portions
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
31.5 g
Calorie
1315 kJ /
314 kcal
Grassi
10.5 g
Fibre
2.5 g
Carboidrati
24.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chinese Seafood
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Sautéed Prawns
15min
Seafood Rice
1h 15min
Spaghetti carbonara
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Stir-fried Vegetables
10min
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Stir-fried vegetables
10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Tuna Pasta
30min