
Dispositivi & accessori
Chicken and Root Vegetable Stew
Prep. 5min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
potatoes peeled, cut in pieces400 g
-
olive oil15 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water600 g
-
chicken thighs, skinless cut in pieces520 - 550 g
-
carrots cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
parsnips cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
432 kcal /
1806 kJ
Proteine
40.5 g
Grassi
15.9 g
Carboidrati
31.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Comforting Stews
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda