Dispositivi & accessori
Lamb and Green Bean Casserole
Prep. 15min
Totale 1h 10min
6 portions
Ingredienti
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
26.1 g
Calorie
1679 kJ /
401 kcal
Grassi
28.3 g
Carboidrati
10.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
COOKING FOR A CROWD
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chicken Korma
40min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Chicken in Yoghurt
1h
Chicken Tagine
25min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Easy Satay Chicken
30min
Beef Madras
1h 30min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min