Quick Thai Chicken Curry
TM6 TM5 TM31

Quick Thai Chicken Curry

4.2 (152 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 garlic clove
  • 50 - 100 g onions, to taste
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 30 g oil
  • 50 - 100 g Thai red curry paste, to taste
  • 200 g coconut milk
  • 200 g water
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces
  • 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
  • 15 g fish sauce
  • 2 tsp sugar
  • 2 - 3 makrut lime leaves
    o fresh makrut lime leaves
  • 600 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1914 kJ / 459 kcal
Proteine
42 g
Carboidrati
27 g
Grassi
20 g
Fibre
6.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative