Lentil Soup with Bulgur Dumplings

Lentil Soup with Bulgur Dumplings

4.7 29 valutazioni
Prep. 10min
Totale 1h 40min
6 portions

Ingredienti

  • dried green lentils
    130 g
  • water for soaking
  • pumpkin flesh diced
    400 g
    400 g butternut squash, diced
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • cumin seeds
    1 ½ tsp
  • olive oil for drizzling
Dumplings
  • onions quartered
    100 g
  • fresh mint leaves only
    5 g
  • fresh coriander leaves only
    5 g
  • fresh parsley leaves only
    5 g
  • salted butter soft
    30 g
    30 g margarine
  • bulgur wheat
    80 g
  • plain flour
    75 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Soup
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • olive oil
    30 g
  • water
    1200 g
  • fresh spinach leaves
    150 g
  • lemon finely grated zest and juice
    ½
  • pine nuts
    50 g

Difficoltà

media


Valori nutritivi per 1 portion

Proteine 9 g
Calorie 1109 kJ / 265 kcal
Grassi 14 g
Carboidrati 25 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...