Aubergine, Spinach & Lentil Curry
TM6 TM5 TM31

Aubergine, Spinach & Lentil Curry

3.9 (284 valutazioni )

Ingredienti

  • 10 g fresh coriander, for serving
  • 120 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
  • 1 fresh green chilli, halved
  • 15 g olive oil
  • 350 g aubergines, cubed (1 cm)
  • 150 g red split lentils, rinsed
  • 1 tsp black mustard seeds
  • 2 tsp garam masala
  • 15 g tomato purée
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 300 g vegetable stock
    o 300 g chicken stock
  • 450 g ripe tomatoes, quartered
  • 400 g coconut milk
  • 150 g fresh spinach leaves

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
731 kJ / 175 kcal
Proteine
8.9 g
Carboidrati
24.9 g
Grassi
4.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative