Spinach, Lemon and Lentil Soup
TM5

Spinach, Lemon and Lentil Soup

4.2 (94 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 200 g red lentils, rinsed
  • 1300 g water, cold
  • 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    o 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 150 g fresh baby spinach
  • ½ - 1 lemon, juice only, to taste
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
595 kJ / 141 kcal
Proteine
9.3 g
Carboidrati
18.5 g
Grassi
2.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative