Dispositivi & accessori
Turkey roulades with minted pea mash
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opzionale)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
29.6 g
Calorie
1268 kJ /
303 kcal
Grassi
14.8 g
Carboidrati
13.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Poultry
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Salt cod gratin
50 min
Garlic soup
40 min
Sautéed turkey strips
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Sicilian Caponata
30 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Avocado dressing
10 min