Dispositivi & accessori
Stone fruit galettes
Prep. 20min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
146.8 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1398.8 kJ /
333 kcal
Grassi
21.6 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
9.5 g
Carboidrati
25.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Rice pudding
50min
Polenta
25min
Lupini cheese
3h 20min
Raw apple pie
3h 25min
Almond and pear tart
40min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Bulghur and lentil soup
1h
Semolina custard
20min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Poppy seed strudel
3h 15min