Peking Chicken
TM6 TM5 TM31

Peking Chicken

3.7 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g toasted sesame oil
  • 150 g carrots, cut in pieces
  • 130 g water, plus boiling water for soaking
  • 30 g soy sauce
  • 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
  • 100 g fresh beansprouts
  • 1 tsp red curry paste
  • 150 g rice vermicelli, dried

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2260 kJ / 540 kcal
Proteine
53.8 g
Carboidrati
54 g
Grassi
12.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative