Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Wakame gomasio
- 50 g unhulled sesame seeds
- 50 g black sesame seeds
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp Celtic sea salt (see Tips)
Honey ginger tofu
- 700 - 750 g firm tofu, cut into thick slices (1.5 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 50 g tamari sauce
- 50 g honey
- 40 g mirin
- 1 - 2 tsp Sriracha® sauce, to taste
- 2 tsp sesame oil, plus extra for frying
Greens
- 500 g water
- 1 bunch broccolini, stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately
- 1 bunch bok choy, stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately
- 50 g red onion, cut into slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, cut into halves
- 1 fresh red chilli, cut into thin slices (optional)
- fried shallots, for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2392 kJ / 569.5 kcal
- Proteine
- 35.6 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 34.7 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodio
- 1643.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Yasai miso ramen
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Chilli con tempeh
20min
Tofu scramble
25min