Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteine
- 27.8 g
- Carboidrati
- 3.7 g
- Grassi
- 11.5 g
- Grassi saturi
- 6.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodio
- 900.7 mg
Ricette alternative
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken San Fernando
55min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Citrus seafood salad
1u.
Beef Burgundy
1h 45min