![Chicken cacciatore Chicken cacciatore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B20B4E7F-267B-4F91-851E-9C960DCCDDB2/Derivates/2289EDEC-B987-4610-B655-543E14DBA55A.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 32.7 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodio
- 1266.3 mg
Ricette alternative
Thai chilli chicken and basil
30min
Chicken and cashews
55 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Beef ragu
1u. 25min
Lamb spezzatino
1u. 45min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Apricot chicken risotto
30min
Mongolian lamb hot pot
3ωρ. 25 λεπτ.
Chicken and sweet corn soup
30min