Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Proteine
- 21.5 g
- Carboidrati
- 7.7 g
- Grassi
- 23.3 g
- Grassi saturi
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 864.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Fish soup
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Cream of mushroom soup
20min