![Baked salmon cheesecake Baked salmon cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE73E306-D06E-464C-BA05-977CC84F497B/Derivates/1CFCFEBC-E3DD-49D0-AF79-4F16ED1DF1A1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Proteine
- 20.4 g
- Carboidrati
- 3.5 g
- Grassi
- 30.7 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 1160.2 mg
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