Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Proteine
- 62.4 g
- Carboidrati
- 0.5 g
- Grassi
- 12.3 g
- Grassi saturi
- 3.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodio
- 1327 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min