![Creamy blue cheese with shell pasta Creamy blue cheese with shell pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9398C18-F3D6-4779-868F-E3D400350A24/Derivates/04964463-6730-4717-8147-2C950B776314.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2799 kJ / 666 kcal
- Proteine
- 22.6 g
- Carboidrati
- 65.6 g
- Grassi
- 34 g
- Fibre
- 5.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Mashed potatoes
40min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Apple, leek and sage sauce
15min
Bolognaise sauce for two
20min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Pasta primavera
1h
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min