Dispositivi & accessori
Warm cabbage dish
Prep. 5min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
335 mg
Proteine
2.7 g
Calorie
451 kJ /
107 kcal
Grassi
6.5 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
7.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Potato and porcini mushroom soup
30min
Ratatouille
40min
Cauliflower gratin
1h
Zucchini soup
25min
Zucchini lasagne
1h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Russian beetroot salad
1h 10min
Creamed spinach
15min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min