Dispositivi & accessori
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Prep. 10min
Totale 10min
335 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 335 g
Sodio
692.4 mg
Proteine
25.8 g
Calorie
4435 kJ /
1060 kcal
Grassi
99 g
Fibre
21.3 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
38.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wholefood child
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Walnut and spinach pesto
5min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Hommus
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Banana coconut custard (6-9 months)
15min
Warming amaranth porridge
50min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min
Smashed pea and bean dip
30min